IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

 

Olaszországban, az olasz jog szerint.

 

Érkeznek a bíztató hírek Olaszországból! Bebizonyosodott, hogy kiterjesztették az eljárást az olasz autópályafenntartó cég ellen.

 

Váratlan, kedvező fordulat ez. Az olasz hatóságok ugyanis gyorsan közzétették, hogy a gépkocsivezető a hibás, azóta hallgattak. Több kulcskérdésre nem voltak hajlandók választ adni. Ez volt tehát az ok! Az autópályafenntartó cégnél is folytattak nyomozást!

 

Itthon is rögös az igazság útja, de végre kiderült, ki áll a gyászolókat is felháborító médiakampány mögött. Krizsány László már a holttestek hazaérkezése előtti napokban ingerülten követelte a biztosítási szerződést és temetés előtt tíz nappal már a médiával fenyegetőzött. Most éppen azzal hergeli a médiát életveszélyben lévő sofőr barátom ellen, hogy meghalt a testvére, ezért sem vállalhatta volna az utat. Ez az állítás csak azt bizonyítja, milyen mélyen turkálnak a magánéletünkben. A haláleset még augusztusban következett be.

 

A többiek gyászolnak, nehezen mozdulnak, bár hárman már csatlakoztak a pertársasághoz, amelynek célja bizonyítani, hogy a katasztrófát az olasz autópálya okozta. Vannak olyanok is, akik visszavonták a harcias ügyvédek megbízását. A pertársasághoz csatlakozók szerint a kampányoló társaság „lábon lőtte magát”, a kapzsiság és a gátlástalanság árnyát vetítik a gyászolókra és a túlélőkre.

 

Személyes beszélgetésekben sokan határolódnak el Krizsány Lászlótól és két társától. akik csalárd módon képviselőjükként tüntetik fel magukat. Sajnos Verona áldozatainak nincs képviselője. Ha lenne, már bizonyára megköszönte volna Kiskunfélegyháza polgárainak a jótékonysági hangversenyt, amelynek során jelentős összeg gyűlt össze. Ugyancsak köszönetre méltatott volna, mert egy önkéntes plusz biztosítás révén az áldozatok családjának mindentől függetlenül már átutaltak 1 millió forintot. Ez egy bónusz biztosítás, a magyar buszos cégek töredéke rendelkezik ilyennel.


A további értelmetlen, megalapozatlan vádaskodásokat megelőzendő, mindazoknak, akik foglalkoztak a busztragédiával, eljuttattuk a bizonyító anyagot szerkesztőségi email címükre.

 

 

Világosan bizonyítja, a buszvezető legfeljebb balesetet idézett elő, a tragédiát az olasz autópálya okozta.

 

Készülünk a baleset rekonstrukciójára. Felvettük a kapcsolatot mindazokkal, akik segíthetnek a helyszín valósághű felépítésében, beszerzés alatt áll egy megfelelő autóbusz. Amint nyilvánosságra hozzák a vizsgálat eredményét, indul a munka. Megfelelő mennyiségű bizonyítékunk lesz, hogy – immár az olasz hatóságokkal együttműködve – alakuló pertársaságunk kedvező bírósági döntést küzdjön ki. Olaszországban, az olasz jog szerint.

 

Czakó Tibor