IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

 Tisztelt Uram,

Az Index 2017. január 25-i cikkében olvastam, hogy a veronai baleset kapcsán egy krízisközpont létrehozását tervezi és olyan épület felajánlását kéri, ami erre a célra alkalmas lehet.

http://index.hu/belfold/2017/01/25/olaszorszagi_buszbaleset_pizolit_busz_kft._czako_tibor/

Én mint volt Szinyeis diák, három gyermek apja, aki mélyen együtt érzek a tragédia minden áldozatát gyászolókkal, ezúton felajánlom térítésmentesen e célra Budapest Főváros Levéltára épületét, amennyiben ez a fenti célra Önök számára alkalmas. Modern épületünkben több kisebb-nagyobb tanács- és előadóterem is van, szükséges technikával, vendégszobát is tudok biztosítani 3 főre, parkolóval is rendelkezünk, emellett az épületnek nagyon jó a közösségi közlekedés szempontjából a megközelíthetősége, a Szinyeihez is viszonylag közel van, épületünk nyilvános terei szabadon megközelíthetőek és használhatóak, épületünk munkanapokon este 8-ig nyitva van.

bővebb információ:  www.bparchiv.hu

http://bfl.archivportal.hu/eleveltar/tour/hu_index.html

Amennyiben érdekli felajánlásom, kérem, keressen meg.

Üdvözlettel:

Dr. Kenyeres István

c. egyetemi tanár

főigazgató

 

 

Tisztelt Címzett,

A sajtóban olvastuk, hogy szeretnének egy krízis-központot létrehozni, amely segít az egy héttel ezelőtti balesetben érintett személyeknek a találkozásra.

A Webváltó Kft. Oktató központjának tantermeit a rendelkezésre tudja bocsájtani, amennyiben van még erre szükség.

Kérem jelezzék, hogyha tudunk segíteni.

Honlapunkat itt találják:
http://www.webvalto.hu/index.php/en/home/

Üdvözlettel:

Papp Ágota

HR koordinátor

WEBváltó Kft.

 

 

Tisztelt Czakó Tibor!
Elnézést, hogy gyászában zavarom, már beszéltünk néhány nappal ezelőtt. Dr. Jekkel Gabriella a tv2 Tények riportere vagyok. Amiatt zavarnám, mivel a buszbalesetben elhunyt sofőrökről nagyon keveset tudunk, pedig ők valóban igazi hősök, hiszen a munkájuk nagyon kemény és felelősségteljes. Egy ilyen tragédiát pedig egyszerűen nem lehet elkerülni akkor sem, ha a sofőröknek több évtizedes rutin áll a hátuk mögött. Nagyon szeretnénk egy kicsit többet megtudni a buszt vezető két sofőrről, az életükről, hogy milyenek voltak. Úgy érezzük róluk senki nem tesz említést, pedig megérdemlik ők is a megemlékezést. Érdeklődnék, hogy esetleg egy telefonos interjúban nem mesélne nekünk egy kicsit róluk?
Előre is köszönöm megtisztelő válaszát
Tisztelettel: Jekkel Gabriella

 

 

Kedves Tibor!

Mindenek előtt fogadja mélységes együttérzésem a történtek miatt.

Mindannyiunkat nagyon megviselt a sok ártatlan ember halála.

Nagyra értékelem cégük hozzáállását a történtekhez.

Ezúton szeretném cégem a Cartour segítségét a tervezett krízis

központ elhelyezésében. Az érintett iskola közelében kb. 500 méterre

üzemeltetünk egy nagy 40 lakásos apartman szállót melynek kb. 60 nm-es

zárt terme is van. www.citycomfortapartments.com

Úgy gondolom minden szükséges lehetőség adott a helyszínen.

Ha szüksége van rá, cégünk és jómagam, minden létező módon segíteni

fogja Önöket a létrehozandó Központ elhelyezésében.

Keressen nyugodtan akár hétvégén is a lenti mobil számon!

baráti üdvözlettel:

Bajna Gábor

Ügyvezető/CEO

 

 

Tisztelt kollégák!

Biztosan sokan hallotatok a mult héten a balesetben elhunyt szerb kamionos fiúról oroszországban.A facebookon van egy csoport VOZACI KAMIONA.a csoport tagjai az egész ex Jugoszlávia területéről vannak.az elhunyt fiú családjának a számlájára szép összeg adomány lett befizetve. Mindenki amennyit birt,5,10,15,20 eurot,a lehetőséghez képest.szerintem ez egy szép gesztus volt a kamionosoktól.én szerbiában dolgozok,élek,és engem is megrázott a veronai tragédia.Azon gondolkodtam hogy itt a csoporttagoknak össze kellene fogni,és a két szerencsétlenül járt kolléga családját anyagilag megsegiteni.az most ne érdekeljen bennünket hogy hibázott e a buszvezető vagy sem,ha véletlen hibázott is,bisztos nem terrorista volt hogy szándékosan csinálta.és gondoljunk arra hogy mi is kerekeken gurulunk,ne adja isten,velünk is megtörténhet hasonlo baj,és akkor a buszosok a mi családunkat fogják bizonyos összeggel megsegiteni.mivel én szerbiában élek,nem tudok kezdeményezni semmit,de biztos van köztetek valaki aki ismeri a veronai busz soförjeit,csaladjat,és itt a közzé tudja tenni a folyószámla számot,megszervezni ezt a humán akciót.ezzel bebizonyitanánk hogy a buszvezetők tényleg egy család!ez egy tipp volt,az izléstelen kommentekre itt nincs szükség.ha van valaki aki ismeri a kollégák családját,jelentkezzen.”

 

 

Tisztelt Cégvezetés!

Nagyon sajnalom ami történt a szinyeis diákokkal es az on munkatársaival.

A diákok es hozzátartozóik szakszerű pszichologiai támogatásban részesülnek.

Nem tudom hányan dolgoznak együtt, krízis intervenciós területen van tapasztalatom, amennyiben igénylik felajánlom segítségemet. Minél korábbi, érintettek bevonásával célszerű csoportos alkalom- holnap (kedden) délutánig es szerdan delelott tudok rendelkezésre állni, természetesen térítésmentesen.

Hívjon ha segíthetek.

Roszik Linda

klinikai szakpszichológus

 

 

Kedves Igazgató Úr, Munkatársak!

Csákváron ezen a héten együtt imádkoznak a történelmi egyházak, s természetesen minderre hatással van az Önöket és utasaikat ért tragédia.

A mai estén három lelkész fehér asztalnál beszélgetve (katolikus, evangélikus, református) arra jutott, hogy mi Önöknek szeretnénk segítséget nyújtani, egyrészt a tragédiában leginkább érintett munkatársaik családjainak a héten összegyűlt perselypénz felajánlásával, illetve közös imádságra hívjuk a cég alkalmazottjait, akár egy látogatás alkalmával.

Mindezt gondoljuk a média teljes kizárásával, illetve a papi és lelkipásztori titoktartásban.

Tudjuk, hogy mindaz ami történt nagyon megrázta minden egyes munkatársukat, és szükségük van a gyógyulásra, mindezt mi a három lelkész imádságban hordozzuk és állunk rendelkezésükre, remélve, hogy nem veszik tolakodásnak jelentkezésünket.

Isten vigasztalását kérve, szeretettel:

Szebik Károly evangélikus lelkipásztor

Gerendai Sándor esperes, plébános

Gere Gábor József református lelkipásztor

 

 

Pár bátorító üzenet tőletek, köszönjük !

Tibi , ! Minden tiszteletem a tied,hogy ìgy kiálsz az igazadért,a kollégáid,céged becsületéért,ezt a szélmalom harcot már sokan feladták volna.
Az egész szakma példát vehet rólad,emberségről,kollegalitásról tettél tanubizonyságot.

 

Töretlen bizalommal, változatlanul nagy örömmel várom, hogy a Pizolit Kft nagyszerű kollégáival, autóbuszaival, idegenvezetőként dolgozhassam. Őszinte részvétemmel hálásan köszönöm az évek óta tapaszralt nyugalmat adó megbízhatóságot!

 

Kitartást kívánok én is! Mindig örömmel utaztam a cég buszaival, és mindig biztonságban éreztem magam.

 

 

K. Zoltán magányvéleménye a baleset körülményeiről:

Internetes képen a lángoló busz sávjában halványan látható,egy jármű és annak hátsó lámpái /nagyítva rendszámvilágítás is/, nem látszik tűzoltóautónak, nem logikus hogy került oda, baleseteknél nem szokták csak úgy kikerülni a roncsokat, a forgalom előtte megszokott állni./lásd a képen a kamerás autót és előtte kicsit ferdén megálló kamiont, amiből gyalog fut az égő buszhoz egy vezető.

Lehet hogy önök is, és a nyomozók is gondoltak erre a lehetséges, sajnálatos, feltételezésre, és folyik már a nyomozás ilyen irányban is, ezért így már tekintsenek el a levelemtől.

Levelemben próbáltam lehetséges magyarázatot keresni a buszvezető vétlenségére!

Kívánom önöknek minél előbb derüljön ki az igazság, és nagyon sok kitartást hozzá.


Mellékelten küldöm ezt a vázlatot.

 

 


Ezt a verziót tartom a valóságnak megfelelőnek, mivel ennél nincs menekülőút.

Érdemes foglalkozni a kerékállásokkal, és az első hírekben közölt kamionosok állítását hogy láttak szikrázást, füstöt, lángot, / esetleg a tükörben ? /

Honnét tudják, hogy akkor ezt a buszt látták ? /hogy lehet sötétben beazonosítani egy teljesen égő buszt ? / Még nemkezdték el a vizsgálatot de már nyilatkoztak ?

Szerintem a buszvezető az utolsó másodpercig próbált visszakormányozni de a kormánymű már befeszült.

Üdvözlettel: K. Zoltán